Müşteri Görüşü.

Tasarlab ile Nartio.com'un geliştirilmesi süreci baştan sona harika geçti. Ekip, vizyonumuzu anlayarak kullanıcı dostu, şık ve işlevsel bir web sitesi ortaya koydu. Ekibin profesyonelliği, yaratıcılığı ve teknik uzmanlığı sayesinde sonuçtan son derece memnunuz ve herkese Tasarlab’ı öneririz.

Hazel Tura

Genel Müdür

Nartio

Proje Özeti

Nartio, adayların soft-skill değerlendirmelerini doğru ve tarafsız bir biçimde markalara sunmak için gelişmiş yapay zeka ve makine öğreniminden yararlanan bir platform. Bu projede ana hedef, Nartio'nun yeteneklerini ve kullanıcı dostu arayüzünü etkili bir şekilde sergileyen modern, sezgisel ve kullanışlı bir web sitesi tasarlamaktı. Yeni web sitesinde Nartio'nun işverenlere daha etkin bir şekilde pazarlama mesajlarını sunmalarını sağladık. Diğer yandan Nartio’ya müşterilerinin işe alım süreçlerini ve verimliliklerini nasıl iyileştirebildiğini anlatma fırsatı yarattık.

2 Hafta

UI / UX Tasarım

2 Hafta

Front-End

2 Hafta

WordPress Entegrasyonu

İhtiyaç

Nartio’nun gelişmiş yapay zeka yeteneklerini ve avantajlarını etkili bir şekilde sergileyen bir web sitesine ihtiyacı vardı. Ziyaretçilerin kullanıcı dostu bir arayüzle karşılaşarak platformun değer önerisini kolayca anlayabilmeleri gerekiyordu. Temel özellikler ve benzersiz satış ifadelerinin belirgin bir şekilde vurgulanması, Nartio’nun potansiyel müşterileri çekme ve sosyal iletişim beceri değerlendirmesindeki uzmanlığını gösterme yeteneğini ortaya çıkaracaktı.

Çözüm

Nartio’nun web sitesi, gelişmiş yapay zeka yeteneklerini ve avantajlarını etkili bir şekilde sergilemek amacıyla yeniden tasarlandı. Yeni tasarım, modern ve kullanıcı dostu bir arayüz sunarak ziyaretçilerin platformun değer önerisini kolayca anlamalarını sağladı. Estetik ve modern bir görünüm elde etmek için görsel yenilikler sunularak kullanıcı dostu navigasyon yapısıyla ziyaretçilerin bilgiye hızlı erişimi sağlandı. Temel özellikler ve benzersiz satış mesajları dikkat çekici bir şekilde vurgulandı, bilgilendirici içerik ve etkileşimli öğelerle Nartio’nun uzmanlığı öne çıkarıldı. Mobil uyumluluk ile tüm cihazlarda benzersiz bir kullanıcı deneyimi sunuldu.

Diğer Projeler.

Nartio
    • UI/UX Tasarım
    • WordPress Web Sitesi Geliştirme
Kaya Çiftliği
    • UI/UX Tasarım
    • WordPress Web Sitesi Geliştirme
Yoluzmanı
    • İçerik Projeleri Yönetimi
    • UI/UX Tasarım
    • WordPress Web Sitesi Geliştirme