Müşteri Görüşü.

Tasarlab’dan aldığımız hızlı dönüşler ve geri bildirimler sayesinde zamanlama konusunda daima bir adım öndeyiz.

Damla Baba

Marka ve Kurumsal İletişim Uzmanı

Prometeon

Proje Özeti

Pirelli markasının ticari lastik segmenti olan ve ağır hizmet araçları için yüksek performanslı lastikler üreten Prometon ile uzun yol ve ağır vasıta şoförlerine ulaşmayı hedefleyen bir blog projesi geliştirildi. Hazırlanan içeriklerde şoförlerin ihtiyaç duydukları konularda bilgiler ve lastik teknolojisi hakkında gelişmelerin yer aldığı bir platform meydana getirildi. Kullanıcı dostu bir deneyim sunarak blog, ziyaretçi sayısını hızlı bir şekilde arttı ve her gün yüzlerce kullanıcıya ulaşan organik trafiğe sahip oldu.

2 Hafta

UI / UX Tasarım

2 Hafta

Front-End

2 Hafta

WordPress Entegrasyonu

İhtiyaç

Prometeon markasının ticari araçlar ve ağır hizmet sektöründeki lastik çözümlerini etkili bir şekilde tanıtabilmesi için yenilikçi bir dijital iletişim platformuna ihtiyaç duyuluyordu. Bu platform, Prometeon’un dayanıklılık ve performans odaklı ürünlerini çevrim içi mecralarda etkin bir şekilde yansıtmak adına kritik bir rol oynayacaktı. Ayrıca, Prometeon, sektördeki uzmanlığını ve kalite standartlarını sergileyen ilgi çekici içeriklerle mevcut ve potansiyel müşterilerinin dikkatini çekmeyi ve etkileşimlerini artırmayı hedefliyordu. Bu durum, markanın sektördeki öncü konumunu pekiştirme ve dijital dünyada görünürlüğünü artırma gerekliliğini doğuruyordu.

Çözüm

Prometeon için mevcut web sitesinin yanında yeni bir iletişim kanalı oluşturmak üzere konumlandırılan blog projesi, markanın ticari araç lastikleri ve ağır hizmet sektöründeki inovatif çözümlerini etkili bir şekilde sergilemek üzere hayata geçirildi. Modern ve kullanıcı dostu tasarımı sayesinde, Prometeon’un dayanıklılık ve performans odaklı ürünleri online platformlarda güçlü bir şekilde yansıtılmaya başlandı ve okuyucuların kısa sürede ilgisini çekti. Her ay düzenli olarak yayınlamam  ilgi çekici ve bilgi dolu içeriklerle yüksek etkileşimli kuyucu kitlesi oluşturuldı. Bu yaklaşım, Prometeon’un sektördeki liderliğini pekiştirmesine ve dijital varlığını güçlendirmesine büyük katkı sağladı.

Diğer Projeler.

Sarar Blog
    • İçerik Projeleri Yönetimi
    • WordPress Web Sitesi Geliştirme
Yoluzmanı
    • İçerik Projeleri Yönetimi
    • UI/UX Tasarım
    • WordPress Web Sitesi Geliştirme